ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ

Καλωσορίσατε στο ιστολόγιο μου. Εδώ θα βρείτε σκέψεις μου και φωτογραφίες μου. Τίς δυο αγαπημένες μου ασχολίες.

Ενημερώνω πως οτιδήποτε είναι αναρτημένο στο ιστολόγιο μου, φωτογραφία μου ή κείμενο μου, έχει κατωχυρωθεί για πνευματικά δικαιώματα και επομένως ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ να χρησιμοποιηθεί χωρίς την έγγραφη άδεια μου. Ευχαριστώ.
To your information: Anything uploaded in this blog has been through copyright procedure, thus any attempt of copying part or a whole is due to prosecution.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Τετάρτη, 4 Νοεμβρίου 2015

ΒΙΒΛΙΟΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΣΤΟΝ ΙΑΝΟ

Πέμπτη παρουσίαση της δεύτερης έκδοσης του μυθιστορήματος μου "Όσο πυκνά κι αν είν' τα σύννεφα..."

Αρχίσαμε την παρουσίαση με αγαπημένους φίλους, συγγενείς και παλιούς μαθητές. Σιγά σιγά τα καθίσματα γέμισαν. Ακόμα και ο κόσμος που ανέβαινε για να αγοράσει κάποιο CD, τελικά καθόταν να παρακολουθήσει την εκδήλωση μας. 
Σας ευχαριστώ όλους για την τιμή που μου κάνατε. 
Ξεχωριστές ευχαριστίες στις αγαπημένες μου Αθανασία Παπαρήγα, Μαρίνα Τσοχαταρίδου και Ελένη Γρομπανοπούλου  που ήταν μαζί μου στο πανελ των ομιλητών, στην αδερφή μου Ειρήνη Πολύζου και το γιο μου Γιάννη Σιδερά  που ομόρφυναν τη βραδυά με τις υπέροχες φωνές τους, στον αγαπητό φίλο Θανάση Ροδοκάλη  με την κιθάρα του, τον Χρήστο Σάσσο  για το βίντεο, την Πόπη Σάσσου για τις φωτογραφίες και φυσικά τον άντρα μου για τα υπέροχα γλυκά. 
Νοιώθω απέραντη υποχρέωση προς τους ευγενέστατους συνεργάτες των βιβλιοπωλείων Ιανος τους οποίους ευχαριστώ θερμά.


Δεν υπάρχουν σχόλια: