ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ

Καλωσορίσατε στο ιστολόγιο μου. Εδώ θα βρείτε σκέψεις μου και φωτογραφίες μου. Τίς δυο αγαπημένες μου ασχολίες.

Ενημερώνω πως οτιδήποτε είναι αναρτημένο στο ιστολόγιο μου, φωτογραφία μου ή κείμενο μου, έχει κατωχυρωθεί για πνευματικά δικαιώματα και επομένως ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ να χρησιμοποιηθεί χωρίς την έγγραφη άδεια μου. Ευχαριστώ.
To your information: Anything uploaded in this blog has been through copyright procedure, thus any attempt of copying part or a whole is due to prosecution.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Τετάρτη, 8 Ιουνίου 2016

Κριτική του μυθιστορήματος μου στο ΒΙΒΛΙΟ ΤΗΣ ΠΑΡΕΑΣ

Ευχαριστώ πολύ τη σελίδα "ΒΙΒΛΙΟ ΤΗΣ ΠΑΡΕΑΣ" για την άποψη που διατυπώνουν σχετικά με το μυθιστόρημα μου.

http://vivliopareas.blogspot.gr/2016/06/blog-post_52.html

Ένα αισθαντικό μυθιστόρημα που επικεντρώνεται στις ανθρώπινες σχέσεις δίνοντας έμφαση στα θέλω του καθενός και πως αυτά με την δικαιολογία του έρωτα παραμερίζονται από τα θέλω του συντρόφου. Η κεντρική ηρωίδα του βιβλίου, Αφροδίτη για χάρη του έρωτα στερεί τον εαυτό της από τις σπουδές και την καριέρα της για να παντρευτεί τον αγαπημένο της Αλκιβιάδη. Έπειτα από κάποια χρόνια η Αφροδίτη βρίσκεται σε ένα γάμο που της λείπει ο έρωτας και η συντροφικότητα…γιατι τα θέλω μας και ελπίδες δεν συμβαδίζουν πάντοτε με τον άνθρωπο που έχουμε δίπλα μας. Η Αφροδίτη μια όμορφη και έξυπνη γυναίκα βρίσκεται αναποφάσιστη, να διαλύσει ένα γάμο που δεν την καλύπτει πια η να προσπαθήσει να τον σώσει?? Και για να σώσεις κάτι δεν πρέπει να το θέλουν και οι δύο?? Και είναι η πρώτη φορά που της δίνεται η δυνατότητα να παίρνει η ίδια αποφάσεις με γνώμονα τα δικά της θέλω και όχι του άντρα της. Η συγγραφέας χρησιμοποιεί λόγο απλό και κατανοητό και περιγράφοντας την αγαπημένη της Θεσσαλονίκη επικεντρώνεται στο πιο σύνηθες πρόβλημα ων ζευγαριών, την έλλειψη επικοινωνίας. Μήπως τελικά η ευτυχία και κατ΄επέκταση η αγάπη βρίσκονται μέσα μας και χωρίς να τις ανακαλύψουμε πρώτα εμείς δεν μπορούν και να μας την προσφέρουν απλόχερα και οι άλλοι??

Ευα Νάτση - Χριστινα ΜπίνουΔεν υπάρχουν σχόλια: